Algemene voorwaarden

Organisatie

De organisatorische verantwoordelijkheid van het congres ‘Alert voor sporen van mishandeling: medische aspecten in de multidisciplinaire aanpak van kindermishandeling anno 2022’ is in handen van het Vlaams Expertisecentrum Kindermishandeling vzw.

Datum en plaats

Het congres vindt plaats op vrijdag 14 oktober en zaterdag 15 oktober 2022 in het Flanders Meeting & Convention Center Antwerp – A room with a ZOO, Koningin Astridplein 20-26, B-2018 Antwerpen. Voor dit congres komen sprekers op locatie samen. Deelnemers komen eveneens op locatie samen of volgen het congres via online streaming. Deelnemers die het congres via online streaming volgen ontvangen enkele dagen voor de start van het congres een link. Presentaties worden live in beeld gebracht. Bij deelname via online streaming is er geen mogelijkheid tot het stellen van vragen na de lezingen.

Inschrijvingsvoorwaarden

Deelname aan het congres bedraagt € 150,-/dag, € 270,-/2 dagen, dit is inclusief lunch, consumpties en digitale presentaties van de lezingen (mits ter beschikking gesteld door de sprekers).
Deelname via online streaming bedraagt € 150,-/dag, € 270,-/2 dagen, dit is inclusief digitale presentaties van de lezingen (mits ter beschikking gesteld door de sprekers).
Wie inschrijft voor 1/7/2022 krijgt een extra ‘early bird’ korting.

Annuleringsregeling

Voor annulering gelden volgende termijnen:
Bij annulering voor 1 oktober 2022 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd.
Bij annulering na 1 oktober 2022 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd.
Bij verhindering heeft de deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie wordt gemeld.